Flower Home | Unutrašnji dekor
15489
post-template-default,single,single-post,postid-15489,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Unutrašnji dekor

Unutrašnji dekor

Unutrašnji dekor

Unutrašnji dekor: Različiti stilovi i odgovarajuće stabilizovano cveće i bilje

Bitan princip savremenog načina života podrazumeva unutrašnji dekor i dizajn, kako Vašeg doma tako i radnog prostora. Ovo je prvenstveno zbog nove filozofije građevinskog dizajna koja je učinila da dizajn postane ključni faktor kod optimizacije prostora.

Unutrašnji dekor je koncept usko vezan za društveni razvoj, s obzirom da je jedan od modernijih načina kreiranja okruženja, koje oplemenjuje ljude, kako fizički tako i psihički.

Sada ćemo se osvrnuti na različite stilove unutrašnjeg dekora i koji cvetovi im najbolje odgovaraju.

Različiti stilovi unutrašnjeg dekora i njihovo odgovarajuće stabilizovano cveće

Postoji veliki broj različitih dekor stilova i u svakom od njih se koristi drugačije cveće i bilje. U ovom članku ćemo govoriti o najuticajnijim stilovima:

Boho-chic stil

Boho chic stil je jedan od naših omiljenih. Najslobodniji stil koji postoji i kao što smo objasnili u članu “Crvene ruže i Boho dekor”, crvene ruže su ključ za ovu vrstu unutrašnjeg dekora zato što unose jako puno boje u prostor.

Rustični stil

Sve je više i više kuća u urbanim sredinama sa kantri i rustičnim stilom. Ova vrsta dekora se bazira na prirodnim elementima i materijalima kao što su drvo i stabilizovana lavanda. Ovo je savršeniji stil za ljubitelje prirode.

Minimalistički stil

Ovaj stil unutrašnjeg dekora koristi osnovne elemente za dekoraciju. Mada to ne znači da ovaj stil ne koristi bilje. Neke od najpopularijih su: mini kale, eukaliptus I trska/rogoz.

  • Mini kala: mini kala je savršena za cvetni aranžman. Da biste saznali više detalja o ovom cvetu i kako se odnosi na minimalizam, predlažemo da pročitate članak „Minimalistički cvetni aranžmani”
  • Eukaliptus: širok asortiman eukaliptusa će Vam pomoći da ostvarite taj minimalistički dodir koji želite.
  • Trska/rogoz: jednostavnost i vertikalan izgled ove biljke čini je savršenom za paralelene dekoracije.

Mediteranski stil

Mediteranski stil je veoma razdragan, stil unutrašnjeg dekora pun boja, tako da se za njega koriste karanfili, koji su poreklom sa Mediterana i ima polukružni oblik i veoma jarke boje.

FlowerHome vam nudi širok asortiman stabilizovanog cveća i bilja za unutrašnji dekor koje doslovno ne zahteva nikakvo održavanje, ne traze svetlost ni vodu kao bi opstali i zadržali svoju lepotu.

FlowerHome – otkrijte lepotu stabiliziranog cveća!