Flower Home | Ukrašavanje doma i radnog prostora stabilizovanim cvećem
15494
post-template-default,single,single-post,postid-15494,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive

Ukrašavanje doma i radnog prostora stabilizovanim cvećem

Ukrašavanje doma i radnog prostora stabilizovanim cvećem

Ukrašavanje doma i radnog prostora stabilizovanim cvećem

Da li ste znali da je ukrašavanje Vašeg doma ili radnog prostora cvećem i biljem blagotvorno isto koliko i dekorativno? Dokazano je koliko je važno imati pogled na bilje u zatvorenom prostoru iz više razloga. Otkrijte razloge zbog kojih treba da ispunite Vaš dom vegetacijom!

Šta se dešava kada imate cveće i bilje u kući ili u radnom prostoru?

Univerzitet Harvard je sproveo studiju prema kojoj boje i mirisi bilja  mnogo blagotvornije deluju na nas nego što znamo. To što nam pomažu da se osećamo živo, optimistično i da smo puni energije su samo neke od beneficija. Da li želite da saznate koje josš dobrobiti dobijate unosenjem cvetnih dekoracija u Vaš dom?

Umanjuje stres

I ako se čini neverovatnim, činjenica je da cveće ima svojstvo da umanji nivo stresa koji utiče na nas tako da nema razloga za raspravu kod kuće. Prostorija ispunjena biljem i cvećem pospešuje relaksaciju i pomaže oslobađanju od stresa. Osećaćete se potpuno opušteno! Takođe, ako stavite lep cvetni aranžman u hodnik, svako otvaranje vrata će Vam se činiti kao topla dobrodošlica. Odaberite boje i oblike koji Vam se najviše dopadaju, na primer napravite kombinaciju koja je spoj stila kuće sa bojom zidova.

Ukrašavanje doma i radnog prostora stabilizovanim cvećem

Pruža satisfakciju

Cveće i bilje su dobri za 5 čula. Povezani su sa kreativnošću i harmonijom. Ako osećate da Vam nedostaje mašte, napunite kuću cvetnom umetnošću!

Ponovo ćete dobiti inspiraciju i još će Vam pomoći da se osećate bolje na profesionalnom i privatnom planu, naročito ako radite od kuće. Možete obavljati dnevne aktivnosti na pozitivniji način!

Pročisćava kuću od negativne energije

Biljke i cvece pruzaju pozitivnu energiju i pomažu stvaranju intimne i ugodne atmosfere koja pomaže pri meditaciji, radu i koncentraciji.

Ukrašavanje doma i radnog prostora stabilizovanim cvećem

Stabilize cvece – Sve prednosti svežeg bilja i cveća

Neke unutrašnje prostore je teško ili skoro nemoguće dekorisati svežim cvećem zbog nedostatka sunčeve svetlosti, zato što izazivaju alergije ili iz nekog drugog razloga. Da li ćete se zbog toga odreći Vaših cvetnih aranžmana?

Stabilize cveće i bilje Vam omogućava da imate cvetne aranžmane kakve želite sa svim prednostima koje sveže cveće pruža ali bez nedostataka koji ih prate.

Možete napraviti cvetne aranžmane kombinacijom egzotičnog cveća sa grančicama, lišćem i rastinjem, što bi bilo jako teško postići sa svežim cvećem.

Ne treba im voda ni sunčeva svetlost

Odlična cena s obzirom na njihovu dugotrajnost.

Kreiranjem sopstvenog umetničkog dela od cveća povećavate Vaš nivo kreativnosti i dobrobiti.

U Flower Home ćete naći neverovatan izbor stabilize cveća i bilja i sjajan tim savetnika za Vaše unutrasnje dekoracije.

Flower Home: Otkrijte lepotu stabilize cveća!