Flower Home | Stabilize
14606
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-14606,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,columns-4,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-4.12,vc_responsive
 

Stabilize rešenje sačinjeno je od zasađenih biljaka koje garantuju dug život biljaka u punoj svežini, bez ikakvog zalivanja.

STABILIZE program je pogodan za svačiji ukus

Ovaj biljni zid za enterijer izrađuje se po meri

Stabilize biljke u potpunosti su prirodne i ekološke

Bez ikakvog održavanja traju čak do 7 godina

Bez ikakvog zalivanja. Bez ikakvog održavanja traju čak do 7 godina!

Za odličan rezultat, biljke su zasadene na početku svog životnog ciklusa da bi bile predstavljene na najbolji mogući način. One su probrane pre prelaska u salu za stabilizovanje. U okviru ove etape, sočnost biljaka isparava da bi ostavila mesta, na nekoliko dana, za novu tečnost: mešavinu glicerina, vode i prehrambene boje.

Kolekcija podrazumeva specijalan tretman bilja pri uzgoju, kroz jedinstven proces koji nije štetan po okolinu, a bazira se na tome da se biljni sok zameni mešavinom konzervanata koji za osnovu imaju prirodan glicerin. Ova tečnost, vrlo slična šećeru je 100% biorazgradiva. Zahvaljujući ovom prirodnom sistemu očuvanja, biljke zadržavaju svoju originalnu mekoću i svežinu, bez bilo kakvog održavanja u narednih 7 godina.

Stabilize rešenja otvaraju novu stranicu u dekorisanju kuća, stanova i poslovnih prostora. Potpuno su prirodna i proizvedena u skladu sa ekološkim principima.

Pogledajte katalog: sezona 2016/17

Flower Home

Sađenje biljaka je jednostavan proces potpuno ekološki postojan i zamenjuje prirodnu lepotu zahvaljujući jednom proizvodu za konzervaciju.

Ne zahtevaju zalivanje, osvetljenje, pa čak ni posebnu temperaturu. Samo povremeno brisanje prašine sasvim je dovoljno za održavanje njihovog sjaja.

Stabilize biljkama i cveću nisu potrebni

  • Navodnjavanje
  • So i ishrana za biljke
  • Prirodna svetlost

Mere opreza za što duži vek trajanja stabilizovanih biljaka

  • Ne izlažite biljke diretnom sunčevom svetlu kraj prozora
  • Ne navodnjavajte, isparavajte ili čistite vodom
  • Koristite ih samo u zatvorenom prostoru